Antena Căutare

Cum arăta Răzvan Fodor în urmă cu 21 de ani. Prezentatorul sucea mințile a mii de femei: "Am găsit această capodoperă"

Răzvan Fodor este una dintre cele mai îndrăgite figuri din televiziunea românească, care a ajuns la inimile a milioane de oameni după ce a participat la Asia Express. Toată lumea știe cum arată prezentatorul tv în prezent, dar puțini l-au văzut cum arăta cu 21 de ani în urmă. Iată fotografi care a încins călcâiele fanelor

Cum arăta Răzvan Fodor în urmă cu 21 de ani. Prezentatorul sucea mințile a mii de femei: "Am găsit această capodoperă" Galerie
Cum arăta Răzvan Fodor în urmă cu 21 de ani. Prezentatorul sucea mințile a mii de femei: "Am găsit această capodoperă" | PR

Carsmatic și plin de umor, Răzvan Fodor reușește să facă show atât pe sticlă, cât și în mediul online. De curând, a postat o fotografie cu el, din tinerețe, când era un bărbat extrem de cuceritor.

Timpul pare să nu fi trecut pentru prezentatorul tv, care nu s-a schimbat prea mult, în prezent, la vârsta de 45 de ani. Acesta a lăsat și un mesaj: "Scormoneam prin niște poze vechi și am găsit această capodoperă. Priviți ce pudel aveam pe cap, acum 21 de ani...practic, secolul trecut", a scris fostul concurent la Asia Express.

Iată cum arăta Răzvan Fodor în urmă cu 21 de ani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, cei doi câștigători de la "Asia Express", fac senzație cu fiecare apariție a lor. Chef Bontea și Răzvan Fodor sunt, pe lângă fericiții câștigători ai competiției "Asia Express", sezonul 3, și printre concurenții preferați ai emisiunii. Între cei doi s-a legat o prietenie profundă, mai ales după ce au trăit împreună aventura vieții lor.

Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea, una dintre echipele favorite ale publicului, dar și marii câștigători ai competiției "Asia Express-Drumul Comorilor, sezonul 3, continuă să facă senzație și sa aducă zâmbete pe fețele fanilor, chiar dacă emisiunea s-a terminat.

Accesează GALERIA FOTO pentru mai multe fotografii cu Răzvan Fodor din Asia Express.

Răzvan Fodor, prezentatorul noului sezon Burlacul

Răzvan Fodor, câștigătorul sezonului 3 de la "Asia Express", va fi noul prezentator al emisiunii "Burlacul".

”Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe "Burlacul", să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Artistul a spus despre bărbatul pentru care mai multe femei se vor lupta să-i cucerească inima că este un "tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă".

Răzvan Fodor se alătura distribuţiei din serialul Adela de la Antena 1

Un rol important în serial îl va avea şi procurorul Lascu( Răzvan Fodor), fratele lui Miki Scoarţă (Ioana Ginghină), un tânăr fermecător, educat. Procurorul Lascu este cel care va cerceta moartea lui Traian Dincă, bunicul Adelei.

Citește și: Ioana Ginghină, Răzvan Fodor şi Mircea Gheorghiu se alătura distribuţiei din serialul Adela de la Antena 1

„Mă bucur că m-am reîntors într-o echipă cu care am lucrat la multe seriale, cu oameni dragi mie şi mă refer aici deopotrivă la echipă şi la actori. Nu am mai jucat de mult timp într-o astfel de producţie, aşadar provocarea e cu atât mai mare. Personajul meu este un procuror născut şi crescut în mahala, fratele şefei Adelei şi în poveste va fi unul dintre pionii care vor crea suspans”, a declarat Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor s-a lăsat pe mâinile soției. Cum s-a pozat prezentatorul tv în intimitatea casei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x