Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Hotărâre radicală după finalul surprinzător de la "Burlacul"! Una dintre concurente a decis să revină în brațele fostului iubit

Burlacul rămâne... burlac! Asta pentru că Andrei Andrei a decis că niciuna dintre pretendentele la inima sa nu poate fi cea cu care să-și petreacă tot restul vieții.

Burlacul rămâne... burlac! Asta pentru că Andrei Andrei a decis că niciuna dintre pretendentele la inima sa nu poate fi cea cu care să-și petreacă tot restul vieții.

Chiar și așa, fetele spun că experiența a meritat din plin, că s-au împrietenit și au rămas în relații foarte bune. Una dintre ele este Ayda, frumusețea orientală a concursului.

Cu care dintre concurente te-ai inteles cel mai bine? A existat vreo fata cu care nu te-ai putut intelege deloc pe parcursul emisiunii?

Cu Alice Marica si Andra Pui m-am inteles cel mai bine in competitie. Nu pot spune ca nu m-am inteles deloc cu o fata pe parcursul emisiunii, toate sunt niste fete minunate si imi pare rau ca le-am gresit in competitie, facand tot felul de gesturi si glume proaste si cu ocazia aceasta imi cer scuze public fetelor.

Stiu ca pare greu de crezut, dar am ramas in relatii bune cu toate fetele. De Alice Marica sunt cea mai apropiata si am devenit cele mai bune prietene, dar si cu celelalte fete tin legatura. Am iesit cu Roxana, Andreea, Iulia, dar urmeaza sa facem cate un eveniment in fiecare oras din care provin fetele si cu ocazia asta ne vom revedea si ii vom cunoaste pe cei care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut pe tot parcursul emisiunii.

Si m-am hotarat sa ma impac cu fostul meu iubit si nu regret nicio secunda aceasta decizie, sunt iubita, iubesc, si pot spune ca acest barbat este alesul.

Video