Antena Căutare

Decizie uluitoare luată de Andrei Andrei în Marea Finală: Burlacul rămâne... burlac!

A acceptat să devină "Burlacul" pentru că şi-a dorit să îşi găsească sufletul pereche, să o întâlnească pe viitoarea soţie, însă nu a fost să fie. Andrei Andrei şi-a dat seama că nicio concurentă nu e potrivită pentru el.

A acceptat să devină "Burlacul" pentru că şi-a dorit să îşi găsească sufletul pereche, să o întâlnească pe viitoarea soţie, însă nu a fost să fie. Andrei Andrei şi-a dat seama că nicio concurentă nu e potrivită pentru el.

După luni întregi în care a trecut prin aventuri spectaculoase, întâlniri memorabile şi a trăit momente unice alături de femei superbe, Andrei a ajuns la ultima pagină din acest capitol al vieţii sale.

Spre surprinderea tuturor, decizia lui a fost cât se poate de fermă: nici Daiana, nici Andreea!

“Nu ştiu dacă pe termen lung aş putea să dau eu totul de la mine şi să fiu tot timpul în gardă. Să îmi fie frică să nu te supăr pe tine. Sunt sigur că o să înţelegi că noi nu o să fim împreună”, a mărturisit Andrei în faţa Daianei.


“E alegerea ta şi o respect”
, i-a răspuns Daiana.

În ceea ce o priveşte pe Andreea, Burlacul a fost la fel de sincer. “Vreau să îţi mulţumesc pentru toate clipele frumoase petrecute împreună. M-ai făcut să mă simt respectat, iubit şi eşti o femeie minunată. Mi-ai arătat că încă mai ai anumite piedici pe care trebuie să le depăşeşti. Simt că trebuie să îţi mai trăieşti viaţa. Acum, tu nu eşti pregătită să iei o decizie pentru tot restul vieţii tale. Tocmai de aceea îmi asum riscul să te pierd”, a recunoscut Andrei.


“Nu sunt de acord cu tine, dar asta e părerea ta. Nu îmi doresc să te mai văd”, a răspuns şi Andreea.

Îl vor influența pe Andrei părerile fostelor concurente? Fetele votează câștigătoarea: Andreea sau Daiana?... Hotărâre radicală după finalul surprinzător de la "Burlacul"! Una dintre concurente a decis să revină în brațe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x