Antena Căutare

Faceți cunoștință cu noul "Burlac"! Andrei Andrei: "Aștept femeia care să mă readucă la viață!"

Sezonul cu numărul cinci al show-ului "Burlacul" îl prezintă pe el, Andrei Andrei, un tânăr care speră să își întâlnească marea dragoste, femeia alături de care să își petreacă tot restul vieții.

Sezonul cu numărul cinci al show-ului "Burlacul" îl prezintă pe el, Andrei Andrei, un tânăr care speră să își întâlnească marea dragoste, femeia alături de care să își petreacă tot restul vieții.

Andrei are 31 de ani și este un fotomodel de succes care a fost împiedicat de carieră să își întemeieze o familie.

„Până acum ceva vreme nu mi-am dorit stabilitate sentimentală. Cum eu stăteam cel mult trei luni într-un loc nu a fost tocmai simplu să am relații normale, iar în timp, la distanță, se destrămau. În plus, am vrut să mă asigur că decizia de a rămâne cu cineva pentru tot restul vieții o iau o singură dată, iar asta m-a făcut probabil și mai prudent”, mărturisește Andrei.

Ce așteaptă el de la cele 20 de concurente care luptă pentru inima sa? Să fie „normală, dar să aibă nebunia ei, caldă, naturală, sinceră”!

"Am ajuns să simt că sunt mort, nimeni nu mi-a mai stârnit nicio emoție puternică de multă vreme. Aștept ca una dintre aceste fete să mă readucă la viață", a mai spus Andrei.

Cele 10 concurente care vor reuși să treacă de prima ediție vor apela la toate trucurile pe care le cunosc pentru a ajunge până în finala show-ului. Așa cum telespectatorii Antena 1 au fost obișnuiți, câte o concurentă va fi eliminată la finalul fiecărei ediții, dar pot exista și răsturnări de situație, care îl vor determina pe Andrei să elimine mai multe concurente în același timp sau chiar niciuna.

Doamnelor, domnilor, faceți cunoștință cu noul "Burlac", Andrei Andrei!

Burlacul, față în față cu cele 20 de concurente! Ce surprize i-au pregătit acestea... Cine a reușit să-l cucerească? Burlacul, întâlniri intime cu concurentele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x