Antena Căutare

Domnilor, luați aminte! Burlacul Andrei Andrei dezvăluie cum arată și cum se comportă un "bărbat mișto"

Îl cheamă Andrei Andrei, cochetează cu mare succes cu modelingul și din 15 ianuarie, în fiecare joi de la 20:30, își caută marea dragoste în cadrul show-ului „Burlacul”, ajuns deja la cel de-al V-lea sezon.

Îl cheamă Andrei Andrei, cochetează cu mare succes cu modelingul și din 15 ianuarie, în fiecare joi de la 20:30, își caută marea dragoste în cadrul show-ului „Burlacul”, ajuns deja la cel de-al V-lea sezon.

Un bărbat mișto trebuie să fie în primul rând un BĂRBAT adevărat!

"Un #bărbatmișto trebuie să fie în primul rând un BĂRBAT adevărat! Să știe să aibă grijă de el, dar să nu fie metrosexual, să poată ieși în evidență prin felul lui de a fi, prin atitudine, nu îmbrăcându-se ca un girofar. La comportament, primul reper ar trebui să fie codul bunelor maniere. Un bărbat mișto nu este coleric, e calculat și se gândește de cel puțin două ori înainte să vorbească. Siguranța de sine este cât se poate de importantă, pentru că de ea se leagă alte aspecte ideale ale bărbatului mișto, cum sunt spontaneitatea sau inițiativa", susține Andrei Andrei.

"Cel mai mișto mă simt când sunt în centrul atenției pentru ceva ce am realizat, când îmi este apreciată munca și când cineva mă consideră un model pentru sine în toate aspectele, nu doar fizic. Iar cel mai mișto lucru pe care l-am făcut a fost atunci când am simțit că depind doar de mine. Atunci am început să realizez că limita nu este cerul, pentru că limitările nu există! Ele sunt doar în mintea ta", a completat "Burlacul".

Un bărbat mișto poate să aibă orice profesie

Sincer, cred că un bărbat mișto poate să aibă orice profesie, atât timp cât este visul lui să lucreze în acel domeniu și o face cu mândrie. Dacă nu este înconjurat de oameni închiși la minte, din altă ligă, atunci se va simți în elementul lui.
Modelul meu este omul de succes, cel care a reușit să schimbe ceva în bine, să facă o diferență. Ca să poți realiza ceva în viață, ai întotdeauna nevoie de țeluri bine definite"
, spune Andrei, într-un interviu acordat comunității "Bărbați mișto".

Andrei Andrei este model internațional, are 31 ani și începând cu 15 ianuarie, este noul "Burlac" de la Antena 1.

Vezi prima ediție "Burlacul" din nou sezon JOI, 15 ianuarie, în AVANPREMIERĂ de la 10:00 exclusiv pe AntenaPlay și de la 20:30 la Antena 1!

De la adolescenta timidă, la diva provocatoare! Andreea Mantea, imagini în care îți va fi greu să o recunoști... Ce te așteaptă de joi, 15 ianuarie, la "Burlacul"! Andrei Andrei e gata de orice provocare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x