Antena Căutare

Două gemene se luptă pentru inima Burlacului Andrei Andrei

20 de tinere speră joi, 15 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1, să se numere printre cele 10 alese de Andrei Andrei pentru a pleca în Portugalia, țara unde se va desfășura întregul ritual de seducție care va stabili cine rămâne alături de „Burlacul” protagonist al celui de-al V-lea sezon al emisiunii

20 de tinere speră joi, 15 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1, să se numere printre cele 10 alese de Andrei Andrei pentru a pleca în Portugalia, țara unde se va desfășura întregul ritual de seducție care va stabili cine rămâne alături de „Burlacul” protagonist al celui de-al V-lea sezon al emisiunii.

Printre femeile intrate în luptă pentru inima lui Andrei se numără și două surori gemene, care însă nu uită că se află în competiție.

Cum reacționează Andrei când face cunoștință cu ele, ce comentarii stârnesc surorile printre celelalte concurente și dacă reușesc să îl convingă pe noul burlac de faptul că merită să primească un trandafir care le va duce direct în Portugalia telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind joi, 15 ianuarie, prima ediție a show-ului.

Andrei are o pernă brodată manual de bunica lui, de care nu se desparte niciodată... În prima ediție a noului sezon„Burlacul”, Andrei Andrei își tatuează numele unei concurente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x