Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Andi Constantin și Cristina Jașcu, față în față după ce tânăra a renunțat la el

Cristina Jașcu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat staff-ul emisiunii Burlacul sezon 6 că vrea să părăsească competiția la doar câteva ore după ce a avut un single date cu Andi Constantin. Atunci, nici măcar nu a mai discutat cu bărbatul înainte de a pleca din Turcia pentru că el a refuzat.

colaj de imagini cu andi constantin si cristina jascu Galerie
Cristina Jașcu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat staff-ul emisiunii Burlacul sezon 6 că vrea să părăsească competiția la doar câteva ore după ce a avut un single date cu Andi Constantin | Antena 1

Prezentă în Finala Burlacul sezon 6, Cristina Jașcu a avut parte de câteva minute alături de Andi Constantin. Cei doi au discutat despre motivele care au făcut-o pe concurentă să renunțe din senin la legătura cu bărbatul.

”În mod special, Andi s-a bucurat că una dintre fete se va întoarce aici”, a spus Răzvan Fodor despre intențiile Burlacului, imediat ce asta a venit în fața fostelor concurente.

Apoi, bărbatul a lansat invitația: ”În Turcia, am lăsat cumva o poveste semideschisă. O poveste care nu a avut un final tocmai potrivit și pot să spun că-mi asum chestia asta, dar după o perioadă de timp sunt curios și vreau să am câteva vorbe cu persoana respectivă pentru a lămuri exact ce s-a întâmplat atunci. Așadar, o rog pe Cristina, dacă are bunăvoința, să-mi acorde câteva minute pentru a vorbi. Aș fi foarte recunoscător”, a afirmat Burlacul în fața tuturor concurentelor.

Tânăra a acceptat și s-au retras să discute despre brusca încheiere a legăturii lor.

Ce au vorbit Andi Constantin și Cristina Jașcu în Finala Burlacul sezon 6

Andi Constantin a fost cel care a luat primul cuvântul.

”Tu crezi că am avea ce vorbi? Pentru că eu simt că am lăsat, așa un pic, lucrurile neterminate și vreau să înțelegi cum m-am simțit atunci. M-am simțit dezamăgit. Am fost foarte dezamăgit de ce am aflat că ai spus și că... Toată investiția mea de până atunci n-a dat roadele dorite. Am simțit că mi-am pierdut speranța odată cu acele vorbe și că, în momentul ăla, nu cred că era bine dacă noi vorbeam. Probabil eram prea supărat.

Chiar am încercat din răsputeri să-ți ofer cele mai intime date-uri, cele mai frumoase, cele mai impresionante, pentru că în tine am avut speranța că voi regăsi, poate, femeia de care am nevoie. Sunt curios ce te-a făcut să reacționezi așa. Adică am fost eu, s-a întâmplat ceva?”, a vrut el să știe.

”Nu știu cum să-ți explic ce simțeam în momentele alea. Voiam să mă detașez de tot pentru că era foarte mult stres pentru mine.”, a încercat Cristina să explice.

Andi a rememorat momentele și, vizibil afectat, a menționat că nu se aștepta la această decizie: ”A venit de nicăieri, am simțit-o efectiv ca un cuțit. Nu m-am așteptat la asta și am rămas surprins.”

”Îmi pare rău. Ți-am spus care a fost toată situația. Mă bucur că mă aflu în această seară aici. Tot ceea ce-mi doresc este să faci alegerea potrivită pentru tine. Să o faci cu inima, pe cine crezi tu că dintre cele 3 fete este cea mai potrivită, fă-o”, a replicat și Cristina.

Imediat ce a terminat de spus aceste lucruri, bruneta s-a ridicat și l-a îmbrățișat pe Andi Constantin.

Cu ce impresia a rămas Andi Constantin despre Cristina Jașcu

”O văd cu ochi buni. Îmi este, în continuare, la fel de dragă și îmi este simpatică. Însă, știu că acel drum este unul închis și sunt foarte liniștit în ceea ce privește acest lucru.”, a afirmat Burlacul la testimoniale.

El a subliniat faptul că nu vrea să fie înțeles greșit: ”Nu vreau să fiu înțeles de parcă aș dori să reîncep sau să repornesc ceva. Am vorbit ca doi oameni care au împărtășit niște momente frumoase, cel puțin din perspectiva mea, și pur și simplu uman.”

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Vezi emisiunea Burlacul sezon 6 integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1.

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine cred fostele concurente că va fi câștigătoarea... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Ana Bene, Simona Bălăceanu și Melissa Azak și-au expus sentimentele pentru Andi Constantin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x