Antena Căutare

Finala Burlacul 1 iulie 2021. Fostele concurente, prezente la ultimul Cocktail Party. Cât de mult s-au schimbat și ce mai fac

Finala Burlacul sezon 6, difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021, le-a adus la un loc pe toate tinerele care au concurat pentru inima lui Andi Constantin.

colaj de imagini cu fostele concurente de la burlacul sezon 6 Galerie
Finala Burlacul sezon 6, difuzată de Antena 1 pe 1 iulie 2021, le-a adus la un loc pe toate tinerele care au concurat pentru inima lui Andi Constantin | Antena 1

Printre ele s-au aflat Malinka Zina și sora sa, Angela Antocel, Cristina Jașcu, Catrina Georgeta, Mădălina Alexe, Dominique Nuța și Oana Barbu.

Răzvan Fodor a discutat cu fetele despre ce au făcut după eliminarea din show și cele mai multe au spus că sunt încă singure. Prezentatorul a remarcat și faptul că eliminarea surorilor Malinka-Zina a fost o decizie bună pentru viitorul lor.

Citește și: Cocktail Dirty Shirley, băutura care a redevenit celebră după aproape un secol

”Nici nu știu, voi ați fost... Amândouă ați plecat din concurs și niciuna nu s-a întors nici nu soț, nici cu cumnatul. În schimb, ce pot să vă spun și o fac cu mâna pe inimă, ați rămas la fel de frumoase. Poate că a fost mai bine să fie așa că niciuna dintre voi nu ajungeți acasă cu Andi. Personal, consider că nu era sănătos pentru relația voastră.”, le-a spus Răzvan Fodor.

Malinka Zina nu a părut să-i dea dreptate prezentatorului TV și sora sa, Angela Antocel, a dat de înțeles că experiența a fost una plăcută pentru amândouă.

”Noi am zis să încercăm, de ce nu?!”, a spus Malinka Zina. ”A fost distrativ”, a adăugat și Angela Antocel.

Cristina Jașcu, față în față cu Burlacul Andi Constantin

Cristina Jașcu a fost una dintre preferatele lui Andi Constantin. Din nefericire pentru Burlacul Andi, decizia fetei de a părăsi de bună voie competiția l-a afectat foarte tare. Acum, cu ocazia Finalei sezonului 6, ea a fost prezentă la ultimul Cocktail Party.

Bruneta a afirmat că este foarte bine și că s-a angajat după ce a renunțat la emisiune. ”Mă pregătesc, mă așteaptă un an foarte greu. Sunt ultimul an la postliceală. Mă bucur foarte mult că am venit în această seară și m-am reîntâlnit cu toate fetele.”, a spus Cristina Jașcu.

Fata a adăugat că este încă singură și nici nu se află în tatonări. Momentan, preferă să-și dedice timpul studiului.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Vezi emisiunea Burlacul sezon 6 integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1.

Exclusiv. Andi Constantin, detalii neștiute din viața Burlacului, înainte de finala show-ului... Finala Burlacul 1 iulie 2021. Cine cred fostele concurente că va fi câștigătoarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x