Antena Căutare

Și-a pus sufletul pe tavă, i-a mărturisit că a fost bătută în adolescență, iar la final, a primit un sărut pasional! Roxana, plăcerea vinovată a Burlacului

Andreea Mantea şi cei 12 concurenţi au păşit pe teren american. Aici vor avea parte de emoţii puternice, întâlniri spectaculoase, dar şi răsturnări de situaţie.

Andrei Andrei și cele zece concurente au pășit în Portugalia, locația în care vor avea parte de emoţii puternice, întâlniri spectaculoase, dar şi răsturnări de situaţie.

După ce le-a ales, Burlacul și-a dorit să le cunoască mai bine și le-a oferit fetelor întâlniri. Unora în particular, altora în grup, lucru care a stârnit, inevitabil, controverse.

Una dintre pretendentele care a reușit încă o dată să-l impresioneze pe Andrei a fost Roxana, pisicuța din prima ediție. Fără să ezite, concurenta și-a pus sufletul pe tavă în fața Burlacului, povestindu-i cum, în adolescență, a fost nevoită să vândă ziare la colț de stradă pentru a avea bani să-și cumpere o bluză și o pereche de pantaloni ca să meargă la școală fără să fie batjocura celorlalți. Tatăl său, care obișnuiește să bea, a dat-o afară din casă, acuzând-o că se prostituează. Sinceritatea fetei, dar și simplitatea și naturalețea sa l-au cucerit pe Andrei, care i-a oferit un al doilea sărut. De data aceasta mai lung și mai intens.

"Îmi place fata asta. Se vede că a trecut prin multe greutăți care au făcut-o să se maturizeze", a mărurisit Andrei.

Iar dacă lui Andrei i-a cam picat cu tronc Roxana, celelalte concurente nu au o părere foarte bună despre ea. Acestea au criticat intens felul în care se comportă, dar și vestimentația pe care o consideră vulgară.

Andrei Andrei și Bogdan Vlădău, prietenie între "Burlaci"! Ce fac băieții veseli atunci când se întâlnesc... Întâlnire romantică ce a stârnit pasiuni! După un sărut pe gât și atingeri pătimașe, Alice a primit tradafirul. Burlacul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x