Antena Căutare

I-a testat curajul și s-a convins! Monique a sărit în gol pentru "Burlacul"

Nouă concurente, o singură inimă de cucerit. Întâlnirile între Burlacul Andrei Andrei și fete continuă pe tărâmurile de vis ale Portugaliei.

Nouă concurente, o singură inimă de cucerit. Întâlnirile între Burlacul Andrei Andrei și fete continuă pe tărâmurile de vis ale Portugaliei.

Iar dacă până acum a avut parte de întâlniri romantice, Andrei a decis să iasă puțin din cotidian. Așa că îi propune lui Monique să petreacă ceva timp împreună și să zboare cu parapanta.

Tânăra este foarte încântată de alegerea Burlacului și chiar îi mărturisește că s-ar fi plictisit la o întâlnire clasică, romantică.

„Mi s-au înmuiat picioarele când am văzut cum se dădeau ceilalți, dar până la urmă mi-a plăcut foarte mult și nu mai voiam să aterizez”, dezvăluie Andrei, în ciuda faptului că are frică de înălțime.

Nici pretendenta sa nu s-a lăsat mai prejos! Monique a dat dovadă de un curaj fără margini și, fără îndoiala, i-a plăcut experiența.

După ce au testat maximul de adrenalină, cei doi au stat și la povești preț de câteva minute.

S-au cunoscut mai bine, au râs împreună, însă Monique a făcut o mărturisire: "Inevitabil, îl compar cu fostul meu iubit"!

O fi de bine, o fi de rău? Rămâne de văzut!

„Burlacul” Andrei Andrei zboară cu parapanta în timpul unei întâlniri... Sex de la prima întâlnire? Desigur! Una dintre concurente i s-a oferit pe tavă Burlacului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x