Antena Căutare

Moment incendiar! La orizontală, cu Andrei deasupra: Burlacul s-a aruncat peste Andreea, de față cu fetele

O trăsătură de caracter a lui Andrei devine din ce în ce mai evidentă: tânărul iubește adrenalina și nu ratează nicio ocazie în care și-ar putea depăși noi limite.

O trăsătură de caracter a lui Andrei devine din ce în ce mai evidentă: tânărul iubește adrenalina și nu ratează nicio ocazie în care și-ar putea depăși noi limite.

Alice, Andreea, Ayda, Daiana, Sabina și Roxana au fost învitate de către Burlac la o întâlnire care s-a anunțat din start a fi incendiară. Fetele au fost nevoite să demonstreze că sunt nu doar sexy și feminine, ci și curajoase. „Burlacul” le-a propus să încerce împreună un nou sport.

Impresiile sunt diverse, Roxana arătându-se de-a dreptul speriată.

Andrei recunoaște că a apelat la această strategie și pentru a le vedea în costum de baie, deci cât mai dezbrăcate.

Hmmm, dar ce să vezi? La ieșirea din apă, Andrei s-a lungit, la propriu, peste Andreea. Doar că lucrurile s-au oprit atunci când concurentei îi era lumea mai dragă.

Ayda, la un pas să sară la bătaie, după ce a fost umilită de Alice: "M-a enervat rău, nu o mai suport!"... Să vină pompierii! Roxana a luat foc: Burlacul i-a oferit "senzații orgasmice"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x