Antena Căutare

Panică la finalul ceremoniei trandafirului! Unei concurente i s-a făcut rău și a leșinat

Finalul celei de-a doua ediții din sezonul cinci a adus un moment de panică, după ce uneia dintre concurente i s-a făcut rău.

Finalul celei de-a doua ediții din sezonul cinci a adus un moment de panică, după ce uneia dintre concurente i s-a făcut rău.

Imediat după ce Burlacul a anunțat că Andra este prima eliminată, Alice a izbucnit în lacrimi, scenă care a culminat cu un leșin.

Andrei a reacționat extrem de grijului, a luat-o în brațe și a avut grijă să-si revină.

Faza a adus de la sine și comentarii din partea celorlalte concurente, care s-au împărțit în două tabere: Monica a fost cea care a susținut că Andra a leșinat cu adevărat, pe când Roxana a pus la îndoială întâmplarea cu pricina.

Fără să țină cont de părerile celorlalte, Andra a venit cu o explicație: "Mi s-a făcut rău când am aflat că Roxana a primit trandafirul și Andra nu, mi s-a făcut rău pentru că nu mâncasem. Am avut și emoții..."

Rămâne de văzut ce alte surprize pregătește "Burlacul". Imprevizibilul Andrei!

Momente tensionate, după ce Andra a fost eliminată din competiție! "A fost cel mai mare șoc pe care l-am trăit până... Andrei Andrei: „Un copil dintr-o relație anterioară nu o să fie niciodată o piedică între mine și femeia vieții mele”...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Ultimele știri
x