Antena Căutare

Momente tensionate, după ce Andra a fost eliminată din competiție! "A fost cel mai mare șoc pe care l-am trăit până acum"

A doua ediție a fost plină de surprize. Cu discuții aprige, certuri și critici de o parte și întâlniri, săruturi și emoție de cealaltă, finalul a adus prima eliminare.

A doua ediție a fost plină de surprize. Cu discuții aprige, certuri și critici de o parte și întâlniri, săruturi și emoție de cealaltă, finalul a adus prima eliminare.

Ceremonia trandafirului s-a desfășurat cu emoții și cu mare nerăbdare și partea pretendentelor lui Andrei.

Andra a fost cea care nu a primit trandafirul, spre stupoarea celorlalte concurente. Nimeni nu se aștepta ca ea să iasă din concurs. "Nu înțeleg cum de pleacă Andra!", "A fost cel mai mare șoc pe care l-am trăit în competiție, până acum!", au exclamat fetele.

Burlacul și-a argumentat alegerea: "Din punctul meu de vedere, cred că între noi nu există acea chimie". La rândul său Andra a considerat greșită alegerea: "Cred că ai greșit că nu mi-ai acordat o șansă. Putea fi mai mult între noi. Dar dacă asta simți, pot accepta", i-a spus cea pe care a eliminat-o.

Au fost zece, mai rămân nouă cele care merg mai departe în lupta pentru a cuceri inima "Burlacului"!

Gelozia și-a croit loc între concurente! Roxana lansează acuzații: "Tu joci pe două fronturi!"... Panică la finalul ceremoniei trandafirului! Unei concurente i s-a făcut rău și a leșinat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x