Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Răzvan Fodor, look de James Bond din culisele show-ului “Burlacul”. Cum a fost surprins prezentatorul

Răzvan Fodor, câștigătorul sezonului 3 al emisiunii “Asia Express”, se întoarce din nou pe ecran, de această dată că prezentatorul show-ului “Burlacul”. Artistul a început deja filmările pentru noul sezon și a dezvăluit și câteva imagini cu el, din culisele emisiunii.

Fodor a decis că va prezenta cel de-al șaselea sezon al show-ului “Burlacul” după ce a aflat că va avea un rol mai important decât cel al unui simplu prezentator și ar putea dea sfaturi viitorului Burlac.

Deși identitatea viitorului Burlac e încă secretă pentru mulți, Fodor e unul dintre puținii care știu cine va fi protagonistul sezonului 6. Mai mult, cei doi s-au împrietenit deja, potrivit declarațiilor artistului.

Filmările pentru noul sezon au început deja și Fodor și-a surprins fanii cu două imagini din culisele show-ului, alături de mesajul “Back in black, cu puțin alb”.

Artistul a fost surprins în timp ce purta un costum negru și pantofi sport albi. Fanii au fost încântați de aspectul lui și nu au ezitat să aprecieze imaginile și să umple secțiunea de comentarii cu numeroase complimente, inclusiv cele care asemănau look-ul lui Fodor cu cel al lui James Bond.

Video