Antena Căutare

Imagini fierbinți! S-au încins spiritele după ce Burlacul a invitat-o pe Andreea la masaj: "Pot să te dezbrac și eu?"

A fost poate cea mai incendiară întâlnire de până acum a Burlacului. De ea a avut parte Andreea, cea care a fost invitată de Andrei la un centru spa.

A fost poate cea mai incendiară întâlnire de până acum a Burlacului. De ea a avut parte Andreea, cea care a fost invitată de Andrei la un centru spa.

Cei doi au stat de vorba într-un cadru mai mult decât intim, iar în momentul în care concurenta și-a dat jos halatul, ochii Burlacului au cam ieșit din orbite. Căci a avut ce vedea, după cum recunoaște chiar el.

"Îmi place ce ascunde Andreea pe sub hainele pe care le poartă", a exclamat Andrei. La rândul său, pretendenta la inima protagonistului a îndrăznit mai mult: "Acum pot să te dezbrac și eu?", l-a întrebat Andreea.

I-a făcut masaj, au stat la taclale, s-au privit și, fără îndoială, l-a cucerit! "Știe să trezească bărbatul din mine", a conchis Andrei.

Atenție, imagini fierbinți!

Sex de la prima întâlnire? Desigur! Una dintre concurente i s-a oferit pe tavă Burlacului... Priviri, îmbrățișări și șoapte la ureche! Pasiunea a atins cote maxime, iar Andreea și-a câștigat primul trandafir al ed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x