Senzații extreme în căutarea alesei, vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție Burlacul

Plin de speranță și încredere că demersul său va începe să dea roade, Andi Constantin le va expune pe unele dintre fete unor situații extreme, vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii Burlacul.

Plin de speranță și încredere că demersul său va începe să dea roade, Andi Constantin le va expune pe unele dintre fete unor situații extreme

Convins că unele dintre fete încă încearcă să păstreze aparențele față de el, Andi decide să le scoată complet din zona lor de confort, pentru a le afla adevărata personalitate. Astfel, de la parcuri de aventură, până la zboruri cu elicopterul deasupra magnificului Istanbul, Burlacul se va ocupa de tot ce este necesar pentru a afla cum se comportă fetele în fiecare situație în care se află, dar și care este cu adevărat relația dintre ele.

Andi Constantin, senzații extreme în căutarea alesei

”Cred că între ele sunt anumite sentimente, resentimente, povești care nu au ieșit încă la suprafață. Mi-aș dori să văd ce se întâmplă când sunt doar ele în casă, pentru că atunci când le întreb primesc doar răspunsuri politicoase”, a spus Andi Constantin.

Citește și: Strategia Burlacului înainte de a doua ceremonie din Turcia: ”Caut motive să nu dau acel trandafir”

Cum vor încerca fetele să îl impresioneze, dar și ce arme va scoate fiecare la iveală în lupta pentru inima Burlacului, cei de acasă pot afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprima intențiile pe care le are față de o fată.

Cele 14 fete rămase în cursă scot toate armele în lupta pentru inima Burlacului

În edițiile tecute, cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului știu că o întâlnire cu Andi le aduce ocazia de a se apropia de el și de a-și crește șansa de a primi un trandafir la următoarea ceremonie. Rând pe rând, Iulia, Roxana și Malinka se arată fericite pentru că au fost anunțate că vor avea o întâlnire.

Citește și: Rodica Budurcă, fosta concurentă "Burlacul", se mândrește cu o mamă superbă. Cum arată cea de la care a moștenit frumusețea

La scurt timp după acestea le vor urma și Catrina, Angela și Cristina, iar cea mai fericită dintre ele s-a dovedit a fi Dominique, cea care a fost invitată la o întâlnire romantică în doi, nu alături de un grup de fete.

Ultimele știri