Antena Căutare

Viitoare parteneră de viață, la pachet cu soacra! O concurentă i-a fost prezentată "Burlacului" de către mama sa

După ce le-a primit pe fiecare în parte la castel, Burlacul și-a dorit să-și cunoască pretendentele ceva mai bine, așa că le-a propus o întâlnire intimă.

După ce le-a primit pe fiecare în parte la castel, Burlacul și-a dorit să-și cunoască pretendentele ceva mai bine, așa că le-a propus o întâlnire intimă.

În puținul timpul avut la dispoziție, Carmen, una dintre concurente, i-a făcut Burlacului un adevărat regal muzical.

A luat microfonul și i-a dedicat o piesă a Shaniei Twain, interpretata chiar de ea. S-a lăsat admirată de Andrei, care a recunoscut-o de la prima întâlnire, atunci când, înaintea ei, a apărut mama sa, care a prezentat-o pe Carmen.

"Ești un băiat tare simpatic, de aceea am încredere să ți-o prezint pe fiica mea", au fost primele cuvinte adresate de mama lui Carmen Burlacului.

Nu știm dacă metoda i-a fost tocmai pe plac lui Andrei, care a avut o întrebare pentru pretendenta ta: "De fiecare dată când cunoști pe cineva vii cu mama?"

Oare se visează deja soacra Burlacului?

Cine a reușit să-l cucerească? Burlacul, întâlniri intime cu concurentele... Burlacul, reacție misterioasă: "A venit Cleopatra!" Ayda, apariția orientală care l-a atras pe Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x