Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

A apărut o nouă înșelătorie pe internet! Avertismentul lansat de chef Sorin Bontea: ”Premiile care vi se promit nu sunt reale!”

A apărut o nouă înșelătorie pe internet, în cadrul căreia este folosit numele lui chef Sorin Bontea. Acesta a tras, însă, un semnal de alarmă imediat.

A apărut o nouă înșelătorie pe internet, în cadrul căreia este folosit numele lui chef Sorin Bontea. Acesta a tras, însă, un semnal de alarmă imediat.

Sorin Bontea, juratul de la ”Chefi la cuțite”, s-a arătat revoltat de faptul că cineva îi folosește numele pe rețelele de socializare, promițând diverse premii, motiv pentru care a făcut public un mesaj.

”Important. Acesta nu este contul meu de Instagram. Concursurile și premiile care vi se promit în numele meu nu sunt reale. Vă rog să mă ajutați ca această pagină să înceteze cu minciunile.”, a scris el în dreptul imaginii publicate pe Facebook.

Chef Sorin Bontea va reveni, la Antena 1, într-un nou sezon de ”Chefi la Cuțite”, în această perioadă fiind în derulare filmările. Rămâneți aproape.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube