Antena Căutare

A cincea ediție Chefi la cuțite, lider detașat de audiență. În seara aceasta, o concurentă îi emoționează pe Chefi

Cei trei Chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, au început săptămâna cu cea de-a cincea ediție Chefi la cuțite care s-a situat pe primul loc în preferințele telespectatorilor.

colaj foto cu chefii, irina fodor, andreea moldovan si concurenti la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Descoperă ce surprize aduce cea de-a șasea ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1 | Antena 1

Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare a emisiunii Chefi la cuțite (20:25 – 00:03), lider absolut de audienţă, cu 7.5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 26.2%, urmată de Pro TV, cu 3.2 puncte de rating și 11% cota de piață. La nivelul întregului public urban, emisiunea de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, cu 7.1 puncte de rating şi 20.2% cota de piată, în vreme ce postul situat pe locul doi, Kanal D, înregistra atunci 4.8 puncte de rating şi 13.6% cota de piaţă. De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6.2 puncte de rating și 17.7% cota de piață, urmată de Kanal D, cu 5.4 puncte de rating şi 15.2% cota de piaţă. În minutul de maximă audiență, 21:49, aproape 1,7 milioane telespectatori au urmărit show-ul culinar, care aseară a adus multă adrenalină și presiune într-o luptă pentru amuletă fără precedent.

A cincea ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 a fost lider de audiență

De asemenea, la nivelul întregului interval prime-time (19:00-23:00), Antena 1 a condus detașat pe toate segmentele de public. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, Antena 1 a dominat intervalul prime-time cu 6.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 22.4%, urmată de Pro TV, cu 4.3 puncte de rating și 14.9% cota de piață. Pe segmentul întregului public urban, Antena 1 s-a situat pe locul 1 în audiențe, cu 6.4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17.5%, urmată de Pro TV, cu 4.9 puncte de rating și 13.5% cota de piață. Iar la nivelul publicului din întreaga țară, Antena 1 a înregistrat o audiență de 5.9 puncte de rating și 16% cotă de piață, urmată de ProTV, cu 5.6 puncte de rating și 15.2% cotă de piață.

Aseară, la Antena 1, cei trei jurați Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au oferit un spectacol gastronomic memorabil într-o întrecere uluitoare contra-cronometru: s-a dat lupta pentru amuletă cu cele mai multe farfurii din istoria Chefi la cuțite. Fiecare Chef a avut de pregătit șase preparate într-o oră – câte un preparat la fiecare zece minute, fără posiblitatea de a începe mai multe farfurii în paralel. Degustătoarea Andreea Moldovan a jurizat astfel nu mai puțin de 18 farfurii! ”E ireal ce au făcut. Nu știu dacă o să mai fie o amuletă la fel de grea ca asta”, a comentat ea dificila probă care a pus la încercare viteza de execuție a celor trei Chefi. Marele învingător al serii a fost Sorin Bontea, care și-a adjudecat amuleta ce îi oferă un important avantaj: ”Poți lua în echipa ta un concurent eliminat din celelalte două echipe”.

Spectacolul a fost condimentat aseară și cu poveștile inedite ale competitorilor. Unul dintre ei, Robert Candoi, s-a dovedit a fi cel mai fidel concurent Chefi la cuțite: a participat la fiecare sezon al emisiunii culinare. De data aceasta a venit însoțit de fiul său și a pregătit pentru jurați sushi. ”De 10 sezoane sunt un începător convins”, a glumit Robert Candoi, care a obținut două cuțite, unul de la Sorin Bontea și unul de la Cătălin Scărlătescu.

Finalul celei de-a cincea ediții a emisiunii i-a adus trei cuțite Ștefaniei Pop, concurenta care i-a cucerit pe jurați cu desertul său, mousse de ciocolată neagră cu banană flambată, dar și cu pasiunea sa pentru meseria de cofetar. ”Mereu am fost pasionată de dulciuri. La 17-18 ani, când mă apropiam de terminarea liceului și trebuia să iau decizii despre ce voi face mai departe în viață, știam deja că mi-aș dori să fiu cofetăreasă. Doar că era foarte greu de spus această dorință cu voce tare, pentru că am fost tot timpul genul de elev care învăța foarte bine la școală. Părinții mei aveau așteptări de la mine, să devin medic, avocat sau inginer. Așa că m-am înscris la Facultatea de inginerie, dar după un semestru de studii la Cluj mi-am dat seama că nu sunt deloc împlinită și am decis să vin la București, să fac un curs de cofetar și să și lucrez în domeniu, pentru că așa învăț cel mai bine. Munca în laboratorul de cofetărie m-a făcut să-mi dau seama că-mi place cu adevărat ceea ce fac. Dacă mi-ar fi spus cineva că de bună voie o să mă trezesc dimineața la 4-5 și o să plec noaptea, aș fi spus că în mod sigur nu voi fi eu acea persoană”, a povestit Ștefania.

Ce se întâmplă în ediția 6 din 13 septembrie 2022 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10

În seara aceasta, mixul savuros de concurenți veniți din diverse colțuri ale lumii va completa din nou rețeta spectacolului marca Chefi la cuțite. Ediția a șasea aduce în platoul jurizării o prezență cu adevărat extravagantă: Lady Cirka, de profesie drag artist în Madrid, vine să le gătească Chefilor pui Stroganoff. ”Este prima dată când gătesc cu perucă și în această costumație. Va fi o surpriză pentru mine, iar pentru Chefi surpriza cred că va fi și mai mare”, a spus Lady Cirka. Lupta pentru o nouă amuletă îi va ține în priză pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescuși Florin Dumitrescu, proba serii solicitându-le din plin creativitatea. Iar confesiunile concurenților pe care viața i-a pus în situații extreme creează întâlniri emoționante în platoul Chefi la cuțite. Mădălina Cafadaru, care participă la audițiile sezonului 10 cu un preparat specific arăbesc, le dezvăluie juraților dureroasa ei experiență de mamă. ”Mi-am crescut singură fiica, deși am pierdut-o pentru o perioadă de un an și ceva”, a povestit Mădălina încercările prin care a trecut după un divorț greu, care a pus capăt căsniciei sale de 18 ani în Dubai ”Când am cerut divorțul, fetița mea avea șase ani. Iar într-o zi, atunci când m-am dus s-o iau de la școală, nu am mai găsit-o. Am leșinat, m-a luat Salvarea. Am stat în comă câteva luni. Când am ieșit din spital, am aflat că nu pot face nimic pentru a-mi recupera fiica. N-am vorbit cu ea timp de patru luni, ea credea că fugisem în România și o părăsisem.” Toate detaliile tulburătoarei experiențe și verdictul primit de Mădălina Cafadaru din partea juraților, dar și lupta strânsă pentru o nouă amuletă și celelalte povești care ies la iveală în platoul jurizării telespectatorii le vor descoperi în ediția Chefi la cuțite din această seară, la Antena 1, de la ora 20:30.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-54 Urban, All urban si National

Perioada 12 septembrie 2022

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Robert Candoi s-a întors pentru a zecea oară la show-ul culinar. Ce verdict a primi... Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Andrei Mihalcea i-a surprins pe chefi cu preparatul lui de trei stele Michelin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x