Antena Căutare

A curs sânge! Panica a cuprins bucătăria, după ce lui chef Scărlătescu i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ

Chef Scărlătescu a ajuns în pragul disperării în timpul probei de gătit pe echipe, după ce tensiunea își spune cuvântul. Lipsa de coordonare și timpul extrem de scurt îi întind la maximum nervii coordonatorului echipei mov, căruia i se face rău. 

Chef Scărlătescu a ajuns în pragul disperării în timpul probei de gătit pe echipe, după ce tensiunea își spune cuvântul.

Lipsa de coordonare și timpul extrem de scurt îi întind la maximum nervii coordonatorului echipei mov, căruia i se face rău.

Acesta îngenunchează, doborât și e nevoit să-și ia o pauză, în ciuda faptului că proba urma să se încheie.

„Rând pe rând, fiecare dintre ei m-a supărat. N-am mai reușit să mă liniștesc și am răbufnit de câteva ori. A fost cea mai grea zi din concursul ăsta, de când am început. Astăzi a cam curs sânge”, a exclamat Scărlătescu, după ce a urlat în repetate rânduri la concurenții săi.

A visat și s-a întâmplat! Chef Dumitrescu are în echipă o clarvăzătoare: ”Ia zi-ne, cine va câștiga? Sper să fie dintre ... La asta nimeni nu se aștepta! Scărlătescu s-a înclinat în fața lui: ”Farfuria aia e demențială! Eu i-aș da 10 puncte cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x