Antena Căutare

A dat bucătăreala pe alergare? Chef Florin Dumitrescu aleargă prin ploaie la „Chefi la cuțite”

Trăirile devin din ce în ce mai intense la „Chefi la cuțite”, nu numai pentru concurenți, ci și pentru cei trei jurați care sunt tot mai implicați și mai deciși să câștige.

Trăirile devin din ce în ce mai intense la „Chefi la cuțite”, nu numai pentru concurenți, ci și pentru cei trei jurați care sunt tot mai implicați și mai deciși să câștige.


Fiecare farfurie în culoarea echipei pe care o conduce, fiecare vot pozitiv sau concurent salvat aduce bucurie pe chipurile chefilor, la fel cum fiecare pierdere este trăită la cote maxime. Lunea aceasta, emoțiile se coc iar la foc iute. Așa se face că chef Florin Dumitrescu va ajunge să alerge prin ploaie, fără umbrelă. Care este motivul pentru care cheful are un astfel de comportament, dacă e bucuria sau mania cea care îl trimite direct în ploaie, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția „Chefi la cuțite” din 9 mai, difuzată de la 20:30.


O nouă confruntare va aduce luni la masa jurizării un grup de însoțitori de bord ai unei cunoscute companii aeriene. Umblați prin toată lumea, cu gusturi rafinate și cu ceva cunoștințe culinare, aceștia vor juriza preparatele gătite de cele trei echipe și vor alege, fără să știe ce chef

coordonează fiecare grupă, un singur câștigător. Duelul va aduce la bancul de lucru două echipe învinse, care primesc ca temă de lucru pastele. Deși la prima vedere simplu de realizat, acest preparat specific italienesc cere simplitate și totodată originalitate, astfel că chefii vor fi pretențioși. Vor trece însă prin focurile iadului atunci când vor aștepta verdictul dat chiar de ei pentru a aflat ce concurent pleacă acasă.

Articolul continuă după reclamă

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x