A fost un sezon plin, în care s-a râs cu lacrimi, s-a țipat cu putere și s-a gătit ca niciodată! Momente de neuitat la ”Chefi la Cuțite”: ”Băi, când a apărut Scărlătescu slab...”

Cel de-al patrulea sezon este pe cale să-și desemneze câștigătorul! Va fi un război culinar, în care doar cel mai bun va câștiga. Cei trei finaliști, Andrei Olteanu, Silvian Hârâială și Mihai Necula vor fi nevoiți să pregătească un meniu complet, cu starter, main course și desert, iar emoțiile de la bancul de lucru sunt în toi.

Cel de-al patrulea sezon este pe cale să-și desemneze câștigătorul! Va fi un război culinar, în care doar cel mai bun va câștiga. Cei trei finaliști, Andrei Olteanu, Silvian Hârâială și Mihai Necula vor fi nevoiți să pregătească un meniu complet, cu starter, main course și desert, iar emoțiile de la bancul de lucru sunt în toi.

Până atunci, haideți să aruncăm un ochi pe cele mai tari faze care au avut loc pe parcursul tuturor edițiilor din acest sezon. Căci s-a râs mult, s-a gustat pe săturate, am avut personaje savuroase, dar și candidați cu talente nebănuite.

Iar chefii, chefii au fost încă o dată la înălțime! Acestea sunt momentele care au marcat sezonul al patrulea. Mai avem unul singur: desemnarea câstigătorului!

Ultimele știri