Antena Căutare

A început războiul la "Chefi la cuțite"! Sezonul doi este mai fierbinte și mai condimentat! (LIVE TEXT)

A venit mult așteptatul moment! A început un nou sezon "Chefi la cuțite", alături de cei trei jurați de temut!

A venit mult așteptatul moment! A început un nou sezon "Chefi la cuțite", alături de cei trei jurați de temut!

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au avut parte de o vară fierbinte, în care și-au pregătit noi strategii pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii.

În primul sezon, rețeta a fost destul de simplă. În etapa de preselecții s-au calificat mai departe doar cei mai buni concurenți, care au fost apoi repartizați în cele trei echipe: cea neagră condusă de chef Florin Dumitrescu, cea argintie condusă de chef Sorin Bontea sau cea roșie, condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

După multe probe pline de surprize bune și rele, concurenții au aflat că bucătăria nu e pentru toată lumea și nici nu e o simplă joacă de copil.

Și iată că a venit momentul ca prima concurentă să intre în arena „Chefi la cuțite”!

Este vorba despre Alina Ștăriță, are 28 de ani și este educatoare. Când era mică spune că era un copil plin de energie, care vorbea întruna!

„Pot să mă laud că am fost botezată în mașina de spălat, în interiorul casei noastre. Era octombrie și era frig afară, așa că m-au botezat acasă”, a povestit aceasta amuzată.

Concurenta a făcut senzație cu poveștile sale amuzante, dar și cu preparatul său ce i-a adus un loc mai departe în concurs: saganaki (adică o tocăniță de creveți).

Cea de-a două concurentă din această seară a indus juriul în eroare cu preparatul său.

De la incertitudine la siguranță

O cheamă Nadia Angela Socol, are 29 de ani și spune că momentan studiază piața, pentru a putea decide cu ce se va ocupa în viitor.

„Eu zic să vă rugați la Arsenie Boca atunci când gustați”, a spus aceasta plină de emoții. Totuși, a fost clar ce va face: merge mai departe în concurs, deci va găti!

Seara a continuat cu Dobinciuc Ovidiu Andrei din Botoșani.

„Am venit aici să câștig”, a spus acesta plin de siguranță. „Faptul că am lucrat în armată mă ajută în bucătărie. Am plecat și în Afganistan, deși nu îmi era ușor. Am reușit să trec cu bine. Am renunțat la armată fiindcă era mult timp plecat”

Apoi și-a dedicat timpul gătitului. A venit în emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe.

Spune că și-ar dori o iubită cu care să întemeieze o familie, dar cerințele sunt clare: să fie potrivit de înaltă, dar în niciun caz mai grasă decât el.

Totuși, chiar dacă și-a dorit mult victoria, preparatul nu i-a convins pe chefi, așa că nu a mers mai departe în concurs.

De la simpli pasionați la bucătari experimentați

Gabriella Pascaru Bisi are 49 de ani, este food blogger și specialist comunicare și ambasador Jamie Oliver în România.

Pasionată de mâncare și preparate internaționale, curajoasa doamnă nu este străină de domeniul bucătăriei, mai ales că a deținut primul restaurant cu specific sud-american din România, Bolivar, acolo unde ani la rând bucureștenii erau răsfățați cu cele mai alese bucate.

Chiar dacă preparatul a avut și mici defecte tehnice, se pare că a meritat totuși să meargă mai departe în concurs!

Totuși, bătălia de la „Chefi la cuțite” nu este pentru toată lumea!

Nu toți au impresionat!

Chiar dacă și-au dat silința să facă un preparat savuros, chefii nu au fost impresionați de toți concurenții.

Următorul concurent a venit la emisiune în sepranța că va câștiga competiția „Chefi la cuțite”.

Marc Claudiu este din Satu Mare, are 42 de ani și lucrează ca bucătar. Spune că îi place să gătească mâncarea mexicană. Totuși, se pare că lucrurile nu merg tocmai bine în bucătărie, căci emoțiile sunt mari și îi dau concurentului multe bătăi de cap. Micile accidente nu întârzie să apară, dar preparatul este gata la timp.

„Talentul nostru este egal, sunt la fel de bun ca ei”, a spus concurentul plin de încredere.

Votul chefilor a arătat însă cu totul altceva, căci concurentul nu reușește să convingă că merită să meargă mai departe.

Povești de viață emoționante

Uneori viața poate să fie destul de grea, doar că oamenii au puterea de a depăși diferitele obstacole. Și poate că cel mai bine se vede asta la „Chefi la cuțite”, unde unii dintre concurenți au povești de viață de-a dreptul emoționante.

Rausche Valentina și Tulcea. Este bucătăr de vreo 15 ani și a decis să facă o știucă umplută.

„Pasiunea pentru bucătărie o am de mică. În bucătărie am uitat de lipsuri și de probleme. Am fot săraci, locuiam toți opt într-o casă mică de chirpici, eu, părinții și cei cinci frați. Ne-a dat la școală pe toți”, a povestit aceasta cu lacrimi în ochi.

„Norocul meu a fost că l-am întâlnit pe soțul meu. M-am angajat la un restaurant din Tulcea și, timp de 15 ani am învățat meserie”

Poveștile concurentei sunt emoționante, dar nu asta a contat atunci când a primit verdictul de la chefi! Cei trei au decis că este cazul să meargă mai departe în competiție.

Uneori, pasiunea pentru bucătărie se descoperă accidental, dar odată ce microbul intră în sânge, e greu să mai scapi de el!

Următoarea concurentă este Maria Hingu, are 20 de ani și este din Focșani. Este studentă și spune că pasiunea pentru gătit a descoperit-o ca studentă.

A avut curajul să prepare un deliciu studențesc, pe care nu l-a mai pregătit niciodată. A avut curaj și asta a dus-o mai departe în concurs! Culoarea roșie a rochiei a atras imediat atenția lui chef Scărlătescu, care a glumit spunând că Maria a venit deja pregătită pentru echipa sa (roșie).

Povestea unui învingător

Răzvan Cobuț are 26 de ani, este din Roman și lucrează ca bucătar de șapte-opt ani.

Părinții nu l-au încurajat pe acest drum. S-a născut cu semipareză și rahitism toracic, dar problemele de sănătate nu i-au luat optimismul și ambiția.

La trei ani a avut probleme cu inima și medicii nu i-au dat șanse de viață. Acum a venit să demonstreze că are tot ce trebuie ca să meargă mai departe în concurs.

Certuri în juriul „Chefi la cuțite”!

Ionuț Lucian Caucă are 28 de ani și iubește arta. De profesie este programator, dar lucrează pentru un restaurant de renume din Valencia. I-a impresionat pe chefi cu preparatul său și a mers mai departe.

Preparatul i-a intrigat pe chefi și, după multe emoții, concurentul a primit trei cuțite și multe felicitări!

„Bravo, măi băiatule”, apus chefii mândri.

A fost totodată și momentul în care cei trei chefi au început să se certe pe un subiect important: ce vârstă are un ospătar adevărat?

Competiția a continuat cu alți concurenți talentați!

Carmen Ioniță are 43 de ani și a învățat încă de tânără această meserie.

„Chef Florin este un iubitor al prăjiturilor”

S-a stabilit la Valencia și s-a angajat la un restaurant, chiar dacă nu știa deloc meserie. Cu timpul, concurenta a învățat cum stă treaba în bucătărie și astfel a ajuns să își îndeplinească și visul: să aibă un restaurant împreună cu fiica sa.

Se pare că rețeta a avut succes și concurenta a mers mai departe!

Prieteni la cuțite!

Sebastian Sucală are 39 de ani și este administratotul unei firme din Cluj. Totuși, speră că va câștiga în fața prietenului său.

A venit la „Chefi la cuțite” plin de încredere. A învățat treptat tainele aceste meserii și acum vrea să ajungă mai sus. S-a înscris pe furiș, căci nu e ușor să concurezi împotriva prietenului tău!

Radu Bădean este bucătar în Cluj și a venit să arate că are tot ce îi trebuie pentru a excela în această meserie.

Tensiunile au fost mari, dar deznodământul a fost savuros! Sebastian a greșit preparatul pe alocuri, dar a primit votul chefilor! Prietenul său, însă, nu.

Doi prieteni se bat la „Chefi la cuțite”! Sebastian și Radu sunt niște adevărați Stan și Bran ai bucătăriei!... Imediat după emisiune, cei trei jurați de la „Chefi la cuțite” au făcut un gest la care fanii nu s-ar fi așteptat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x