Antena Căutare

A lăsat armata și s-a apucat de gătit! Atenție, fetelor, e singur și își caută iubită! Andrei a născut discuții aprinse între chefi!

De data aceasta, sezonul nou „Chefi la cuțite” se anunță a fi o competiție și mai aprigă! Nu va fi deloc ușor de atins victoria.

De data aceasta, sezonul nou „Chefi la cuțite” se anunță a fi o competiție și mai aprigă! Nu va fi deloc ușor de atins victoria.

Un alt concurent este Dobinciuc Ovidiu Andrei, are 30 de ani și este din Botoșani.

„Am venit aici să câștig”, a spus acesta plin de siguranță. „Faptul că am lucrat în armată mă ajută în bucătărie. Am plecat și în Afganistan, deși nu îmi era ușor. Am reușit să trec cu bine. Am renunțat la armată fiindcă era mult timp plecat”

Apoi și-a dedicat timpul gătitului. A venit în emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe.

A făcut un tartar și apoi a așteptat verdictul. Din păcate, Andrei nu a reușit să meargă mai departe.

„Eu zic să vă rugați la Arsenie Boca atunci când gustați”! Nadia i-a pus pe jar pe cei trei chefi! Deznodământul?... „Jos pălăria”! Gabriella a reușit să îi impresioneze pe chefi cu palmaresul său! Și totuși, ceva i-a supărat pe jurați! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x