Antena Căutare

Au plecat acasă! Alți concurenți au părăsit competiția! Zarurile au fost aruncate, aceștia sunt finaliștii!

Timpul a trecut, așa că a venit și momentul cel mai tensionat al serii! De data aceasta, alți concurenți vor pleca acasă!

Timpul a trecut, așa că a venit și momentul cel mai tensionat al serii! De data aceasta, alți concurenți vor pleca acasă!

Concurenții au avut la dispoziție 60 de minute să gătească un preparat bun, ce se va constitui ca bilet pentru marea finală.

Chef Sorin Bontea mai are doi concurenți, chef Cătălin Scărlătescu are o echipă de trei bucătari, iar chef Florin Dumitrescu se mai poate baza doar pe un singur concurent.

Mădălina Busuioc din echipa argintie a părăsit competiția! A fost urmată de Octavian Manole, din echipa roșie condusă de Scărlătescu. Chiar și Alexandru Negoiță a plecat acasă, din echipa roșie.

Acum, fiecare chef are câte un concurent în finală! Urmează războiul decisiv. Cristi Șerb, Cătălina Amarghioalei și Mircea Farcaș sunt finaliștii!

Chefii s-au încăierat și s-au aruncat cuvinte grele! Focurile iadului și tensiuni ajunse la cote maxime!... Chef Florin Dumitrescu, declarație înainte de război! „Astăzi se fac doi ani de când...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x