A fost un elev strălucit în primii ani de școală. Când s-a mărit a pus școala pe planul secund. Părinții au pus piciorul în prag și așa a ajuns să facă Masterul la Facultatea de comerț.
Primul job a fost cel de a sorta filme pentru adulți. Apoi a fost voluntar la un Castel, unde a prins gustul bucătăriei.
Pentru a-i convinge pe cei trei chefi a ales să facă un desert deosebit: Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată.
Reacția chefilor a fost unanimă: ”Mamăăăăăă, ce interesant! Aoleu!”. Când au gustat nu-și mai puteau stăpânii emoțiile: ”Mămicăăăăăă!”.
”Mare păcat!”, a spus chef Florin la derută, apoi a continuat: ”Este incredibil. Este perfecțiunea. Nu am gustat niciodată așa ceva. Este incredibil de bun”.
Toți au băgat cuțitele în suporturi în același timp.