Antena Căutare

A stârnit un război între chefi, dar acum a ajuns în echipa lui Bontea! Ion Cristian Șerb și-a ascuțit cuțitele și e pregătit să înceapă bătălia!

Ion Cristian Șerb a reușit să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe alături de echipa argintie, condusă de chef Sorin Bontea.

Ion Cristian Șerb a reușit să demonstreze că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe alături de echipa argintie, condusă de chef Sorin Bontea.

De meserie bucătar, tânărul spune că marea lui pasiune rămâne bucătăria, iar acest concurs este o adevărată provocare, dar și șansa vieții sale.

„Motivul principal pentru care doresc să particip la emisiune este provocarea de a demonstra capacitatea și abilitățile deținute în domeniul gastronomic, cât și provocarea de a lucra într-o nouă echipă.”

În preselecții, văzând și gustând preparatul lui Cristian, cei trei chefi s-au așteptat să dea peste un bucătar bătrân, dar experimentat.

Nu mică a fost surpriza juriului să vadă că este vorba despre un concurent de 22 de ani.

„În farfuria ta am găsit un bucătar indecis”, a apreciat chef Florin Dumitrescu.

Se pare că preparatul, deși a avut multe greșeli, a primit două cuțite. Iar tânărul bucătar a mersmai departe în concurs.

Ulterior, Cristi Șerb s s-a descurcat de minune la probele impuse de chefi și a demonstrate că merită să meargă în etapa următoare. A intrat în echipa argintie și luptă alături de chef Sorin Bontea.

Vezi aici rețeta de Cotlet de miel New Zeelanda cu mousse de ţelină!

Mă bucur că există români ca tine”! Aplaudat de chefi, invidiat de unii colegi! Doru Mâțan i s-a alăturat lui chef Sorin... Castigatorii concursurilor noastre etapa de etapa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x