Antena Căutare

A venit momentul revanșei la „Chefi la cuțite”! Orgoliile sunt din ce în ce mai mari! „Sunt atât de dornic de smardeală”

A început o nouă confruntare la „Chefi la cuțite”, după ce echipa portocalie condusă de chef Florin Dumitrescu a pierdut un concurent!

A început o nouă confruntare la „Chefi la cuțite”, după ce echipa portocalie condusă de chef Florin Dumitrescu a pierdut un concurent!

Bontea pare ceva mai binedispus și gata să marcheze o victorie! Scărlătescu e și mai sigur pe echipa mov și pe forțele sale, căci a demonstrat că poate face spectacol cu ficățel de pui mai bine decât cu foie gras pregătit de Dumitrescu! După ce a pierdut un concurent, chef Florin e pregătit să își ia revanșa!

„Despre ce vorbim? Sunt atât de dornic de smardeală, vreau să văd ce probă mai vine”, a zis Scărlătescu mândru nevoie mare.

„Astăzi nu aveți nicio șansă”, a amenințat Bontea sigur de echipa sa verde.

Gina Pistol și-a făcut apariția și a anunțat o probă nouă pentru concurenții rămași la „Chefi la cuțite”!

Se anunță o altă tragere la sorți! Echipa portocalie decide ce gătește fiecare, dar având ca ingrediente obligatorii curry, șofran și curcuma! Așadar, vorbim despre niște condimente aromate și interesante.

Dumitrescu a decis: curry pentru Scărlătescu și echipa mov, Bontea ia curcuma alături de echipa verde, iar echipa portocalie alege șofranul!

Ce rețete cu astfel de condimente poți găti ca fine dining pentru corporatiști?

Se ascut cuțitele sezonului patru! Fine dining internațional în a doua confruntare pe echipe de la ,,Chefi la cuțite”... A început haosul în bucătăria „Chefi la cuțite”! Scărlătescu pare urmărit de ghinion, după ce o concurentă s-a accidenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x