Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Accidente la „Chefi la cuțite”! Primăriţa Irina a alunecat către peretele cu tigăi! Un concurent și-a sabotat adversarii! „Nu ți-e frică de Dumnezeu?”

Emoții și tensiuni mari la proba individuală, după cea de-a patra confruntare, la care s-a salvat echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Primăriţa Irina s-a tăiat la deget și a alunecat către peretele cu tigăi, iar un alt concurent a fost acuzat că și-a sabotat rivalii.

„Primărița Irina”.

„Sunt foarte stresată! Graba strică treaba oricum. M-am tăiat la deget, am reușit să alunec direct către peretele cu tigăi. Am fost într-o formă extraordinară!”, a spus Irina Onescu, „primărița”, din echipa verde, a lui chef Sorin Bontea.

Paul Niculescu, din echipa albastră, a lui chef Florin Dumitrescu, a fost cât pe ce să își piardă cumpătul.

„Toată lumea venea și își punea pe bancul meu tigăi și eu trebuia să gătesc și să îmi facc și curat pe masă. Asta m-a deranjat foarte, foarte tare!”, s-a plâns el.

În echipa verde, concurentul Iulian Olaru a fost acuzat că a încercat să își saboteze adversarii.

„Îmi ia tigaia și îmi spune că e sosul făcut. Să mori tu, că tu ești Nostradamus și știi tu că sosul meu e făcut! Mi-a mutat tigaia să-și pună creveții. Nu ți-e frică de Dumnezeu?”, a spus Răzvan Babană.

„Nu cred că trebuie să ajungi să îi tragi oala altuia de pe foc ca să ai tu cea mai bună farfurie”, a spus și Alexandru Sasu.

„Văd că se ia când de unul, când de altul, le ia tigăile de pe foc, ceea ce nu se face! E un individualist Iulian”, a remarcat și Robert Săvoiu.

Tema pe care au primit-o concurenții la această probă individuală a fost „pastele Barilla”.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro