Antena Căutare

Ea este concurenta de la ”Chefi la cuțite” care i-a stârnit atenția lui Cătălin Scărlătescu: ”Ești căsătorită?” Răspunsul concurentei i-a dat gata pe toți: ”Nu, sunt aproape...”

Una dintre concurentele de la ”Chefi la cuțite” i-a stârnit atenția lui chef Cătălin Scărlătescu, însă acesta ”s-a desumflat” rapid, când a aflat că femeia e aproape căsătorită.

Una dintre concurentele de la ”Chefi la cuțite” i-a stârnit atenția lui chef Cătălin Scărlătescu, însă acesta ”s-a desumflat” rapid, când a aflat că femeia e aproape căsătorită.

”M-am înscris în timpul emisiunii, pentru că mi-am dorit să-mi dovedesc mie că nu e doar o pasiune. Gătesc cu multă dragoste, de la televizor, de pe net. Îmi doresc și un restaurant. Nu-mi vreau premiul cel mare, vreau doar să trec mai departe.”, a povestit Nicoleta Ionescu, 31 de ani, care este antreprenor.

”Combinația de culori e interesantă. Eu cred că e vițel”, a spus chef Florin Dumitrescu.

”Clar e o persoană care se plimbă mult.”, a mai spus Scărlătescu.

Nicoleta a reușit să meargă mai departe, după ce a primit două voturi și a fost felicitată pentru faptul că este ”printre puținele persoane care au reușit să nu usuce cotletul”.

Ba mai mult, ea i-a captat atenția lui Cătălin Scărlătescu, care a întrebat-o dacă e căsătorită: ”Nu, nu sunt. Aproape căsătorită. Am venit aici cu prietenul meu, e cu Gina acum.”, a spus Nicoleta.

Bunica Elena Paladi, lecție de neuitat pentru jurații ”Chef la Cuțite”: ”Onoarea bucatelor e mai presus decât cea a iubi... Și-a încercat norocul încă o dată la ”Chefi la cuțite”, dar n-a avut noroc! Emilian Vârlescu credea că are ”pile”, dar a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x