Antena Căutare

Adrian Mihăilescu a degustat și a analizat farfuriile pregătite de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”

Emoții uriașe pentru Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Adrian Mihăilescu, juratul acestei ediții, a degustat și a jurizat farfuriile pregătite de cei trei bucătari pentru amuleta 20!

Adrian Mihăilescu a degustat și a analizat farfuriile pregătite de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, la „Chefi la cuțite” Galerie
Adrian Mihăilescu, invitat special la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

De data aceasta, Gina Pistol i-a anunțat pe cei trei bucătari de la „Chefi la cuțite” faptul că, pentru amuleta 20, fiecare trebuie să pregătească o rețetă specială de salată.

Sarcina nu a fost una ușoară, fiindcă o salată cu adevărat spectaculoasă trebuie să conțină ingrediente delicioase, un dressing pe măsură și elemente surpriză.

Adrian Mihăilescu a jurizat farfuriile de la probă pentru amuletă, la Chefi la cuțite

Sorin Bontea a ales să pregătească chiar una dintre salatele sale preferate (Caesar), în care a pus și creveți. Florin Dumitrescu a pregătit o salată cu pancetta și pâine prăjită cu brânză, în timp ce Cătălin Scărlătescu a mizat pe un preparat thailandez, cu mango și numeroase alte ingrediente delicioase.

citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”

Au avut la dispoziție șaizeci de minute pentru a pregăti farfuriile și acum a venit momentul ca Adrian Mihăilescu să guste și să analizeze fiecare rețetă în parte.

citește și: Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă”

Acesta a fost impresionat de ingredientele și de combinațiile surprinzătoare din farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Totuși, la final, doar una dintre farfuriile degustate poate primi amuleta 20, așa că decizia nu este una ușoară.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Bucătarul Iustin Truță a vrut totul sau nimic, la „Chefi la cuțite”! „Dacă iau două cuțite nu particip la emisiune”... Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x