Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Aleșii lui Scărlătescu! Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a pornit deja războiul culinar! Aceștia sunt bucătarii care îi pot aduce victoria!

 

Cel mai iubit dintre jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, inconfundabilul Cătălin Scărlătescu, și-a ales concurenții alături de care va încerca să înscrie o altă victorie.

Liderul echipei mov a fost cel care a câștigat sezonul trecut al emisiunii „Chefi la cuțite” și acum speră că fericita istorie se va repeta. Cum arată echipa sa?

  Chef Cătălin Scărlătescu

  •   Ionescu Mihai- are 26 de ani și este din București

Și-a comandat singur prima tunică de bucătar de pe internet și apoi s-a angajat ca ajutor într-o    cafenea. Din acel moment a dorit să învețe cât mai multe în domeniul culinar și a ajuns să  dobândească experiență în afara țării. Își dorește să facă oamenii fericiți cu mâncarea lui și să ajungă până în finală, unde să guste alături de chef Scărlătescu din preparatul său, cu lingura de la gât ce îl reprezintă. Îți amintești ce ciorbă bizară a făcut?

  •   Bad Angie Moisescu- are 30 de ani și este din București

  Cu o poveste de viață impresionantă, Angie Moisescu reușeste să fie o apariție plină de energie. Fosta dansatoare a fost nevoită să renunțe la pasiunea sa din cauza unui eveniment nefericit. Este pasionată de gătit și consideră că mâncarea tradițională este punctul ei forte. Uite cum și-a făcut apariția la emisiune!

  •   Loredana Ene- are 24 de ani și este din Timișoara

Este o persoană cu zâmbetul pe buze, care a ajuns să lucreze în bucătărie printr-o coincidență. Deși nu este bucătar profesionist, îi place să încerce cât mai multe combinații culinare la bancul de lucru și reușește mereu să aplice trucurile pe care le învață de la cei experimentați. Vezi aici povestea ei: Sexy mademoiselle inginer a făcut senzație la „Chefi la cuțite”! „Lucrez de la 14 ani, fiindcă am fost obligată să mă întrețin. Am făcut robotică, am fost barman și acum am de dat două licențe”

  •   Sălăjan Aron Iuliana-are 25 de ani și este din Bistrița

  Iuliana este managerul unui centru spa, dar este pasionată de domeniul culinar. Gătește de la  12 ani și de atunci a evoluat continuu. Urmărește emisiunea ,,Chefi la cuțite” încă de la primul sezon, este fană declarată a lui chef Scărlătescu și mărturisește că punctele ei forte sunt spontaneitatea și gustul. A făcut spectacol în preselecții cu un super burger...mov!

  •   Lazăr Florin Constantin- are 39 de ani și este din București

 Este foarte încrezător că poate să ajungă cât mai departe în acest concurs. De mic a fost fascinat de bucătărie, a făcut cursuri de gătit în afara țării și încă de la preselecții și-a dorit să ajungă în echipa lui chef Scărlătescu. Consideră că punctele lui forte sunt imaginația și atenția la detalii, lucruri pe care se bazează la „Chefi la cuțite”! Fostul concurent al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a făcut show!

  •   Micky Vîrtop-are 53 de ani și este din Timișoara

  A fost aleasă de Chef Scărlătescu datorită experienței în bucătărie. Gătește de 30 de ani, iar tehnica și creativitatea culinară nu îi sunt străine. Este calculată, ordonată, o fire extreme de veselă și îi place să lucreze în echipă.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe