Antena Căutare

VIDEO/ Alex Popa, din culisele finalei Chefi la cuţite: „Dacă ar fi fost să câştig aş fi vrut să o fac cu stilul meu de a găti!"

Alex Popa, finalistul sezonului 7 de la Chefi la cuţite, dă detalii despre ultimul act al show-ului culinar de la Antena 1.

VIDEO/ Alex Popa, din culisele finalei Chefi la cuţite: „Dacă ar fi fost să câştig aş fi vrut să o fac cu stilul meu de a găti!" Galerie
Alex Popa

„Chiar nu cred că mi lipsit ceva anume, ci am ales să gătesc pentru mine, am ales să-mi păstrez stilul și mi-am asumat de la început că stilul meu este unul mai diferit, mai riscant și că nu toți îl pot înțelege”, a declarat în exlusivitate Alex Popa.

Experiența Chefi la cuțite i-a călit pe toți, și chiar dacă a fost un singur câștigător, toți concurenții sunt fericiți că au trăi asemenea momente care i-au ajutat să crească în domeniul pe care îl iubesc atât de mult.

Un sezon de poveste și o victorie colosală pentru Chef Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat în finala emisiunii Chefi l... După ce a câștigat finala Chefi la cuțite, Alexandru Comerzan a făcut dezvăluiri neașteptate despre Scărlătescu! Ce a mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x