Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Amalia Bellantoni, ia "taurul" de coarne! Aceasta vrea să schimbe logo-ul echipei albastre! "Vreau ceva care mi se potrivește și mie"

Amalia Bellantoni, nouă componentă a echipei albastre, vrea să schimbe logo-ul echipei lui Chef Florin Dumitrescu.

Amalia Bellantoni, ia "taurul" de coarne! Aceasta vrea să schimbe logo-ul echipei albastre! "Vreau ceva care mi se potrivește și mie"

Amalia Bellantoni este omul pe care chef Scărlătescu l-a sacrificat și a renunțat la el, trimițându-l în altă echipă. Astfel, Amalia a ajuns la cei albaștri, alături de concurenții lui chef Florin Dumitrescu, în locul Rahelei, care s-a dus la cei mov.

Amalia propune un logo care să se potrivească cu fosta ei meserie de stewardesă: "Fly to the sky! Așa, ca să zburăm deasupra tuturor. Nu -De prune!- că nu îmi place țuica", spune entuziasmată Amalia.

Florin Dumitrescu privește siderat la întreaga situație: "Greșeala acestui sezon este că i-am promis Amaliei că o să aibă voie să vorbească."

Amalia sare imediat cu o replică plină de esență: "Nu vorbesc mult! Eu vorbesc pe subiect! Dacă subiectul trebuie umflat ca albușul, păi trebuie să-l umfli, să-l umfli, să-l umfli!"


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro