Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la cuțite”: Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva

Amalia Bellantoni este în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la Cuțite”. ”Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva”, a spus concurenta eliminată.

Amalia Bellantoni, în lacrimi după ce a părăsit competiția ”Chef la Cuțite”: Sunt două variante. Ori chefii nu au gustat, ori nu au mâncat niciodată așa ceva

„Vreau să îți dau un sfat, Alex, prafurile și cu valiza ta secretă într-un anumit moment din viața ta nu o să le mai ai. Va trebui să folosești cartoful, ceapa și o legumă, asta este adevărata legumă.” , a spus Amalia.

„Farfuria Amaliei arăta bine ca și gust, dar nu ca aspect. Rața lui Sasu era un pic cam prea făcută”

Amalia a plecat în lacrimi din cadrul emisiunii, aceasta s-a declarat mulțumită de parcursul său în emisiune și se va întoarce acasă, la restaurantul său. „Pur și simplu am arătat ceea ce sunt eu.”

„Puțin uscat, înăuntru dezastru, iar sosul foarte acru. O farfurie dezastru total” , a explicat chef Cătălin Scărlătecu.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro