Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Amuleta 9 de la „Chefi la cuțite”, cea mai bună de până acum! Ce avantaj aduce câștigătorului

În ediția 9 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt gata să facă spectacol în bucătărie și să pregătească farfurii magice, totul pentru a putea câștiga o nouă amuletă extrem de prețioasă.  

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

În ediția anterioară, Sorin Bontea a primit din partea lui chef Iosif Ștefănescu o amuletă ce permite eliminarea unui ingredient din preparatul pregătit de o echipă rivală, în cadrul unui battle.

De data aceasta, cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” luptă pentru un nou bonus. Vă reamintim că orice avantaj deținut de un chef poate să schimbe radical deznodământul unei probe, în etapa de battle-uri.

citește și: „Come to daddy! Bravo, tată”! Cine a câștigat a noua amuletă „Chefi la cuțite”

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat ce avantaj aduce a noua amuletă din sezonul 8.

Chef Florin Dumitrescu este mai pregătit ca niciodată să câștige, fiindcă simte că a rămas în urmă cu bonusurile.

Amuleta 9 de la „Chefi la cuțite”, cea mai bună de până acum! Ce avantaj aduce câștigătorului

Gina Pistol, în ediția 9 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Surpriza a fost mare atunci când s-a aflat ce beneficiu este pus la bătaie: „Poți lua la tine în echipă un concurent care a fost eliminat din celelalte două echipe.

citește și: Opincarul Alexandru Ilinca a făcut spectacul la „Chefi la cuțite”: „Opinca e bunicul adidasului”

„Amuleta de astăzi este foarte interesantă, este cea mai bună amuletă de până acum, este fabuloasă”, au fost de părere chefii.

De data aceasta, cei trei bucătari trebuie să pregătească farfurii cu specific internațional, iar jurizarea va fi făcută de celebrul chef Henrik Sebok.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi despre ce este vorba!

Video