Antena Căutare

ANAF, în platoul "Chefi la Cuțite"! Un sufle de portocale, pentru inimioara lui Chef Dumitrescu și o negociere subtilă: "Nu răspund la astfel de provocări!"

Gheorghe Davidel, inspector ANAF și colecţionar pasionat de cărţile de bucate vechi, a venit în fata chefilor cu un preparat dedicat unuia dintre ei. Sufle de portocale, pe inimioara lui Florin Dumitrescu.

Gheorghe Davidel, inspector ANAF și colecţionar pasionat de cărţile de bucate vechi, a venit în fata chefilor cu un preparat dedicat unuia dintre ei. Sufle de portocale, pe inimioara lui Florin Dumitrescu.

"Mi-aş dori să lucrez într-o bucătărie profesională şi când spun lucrul asta mă trec fiorii. Cuţitul este foarte important să îl iau. Înseamnă cal merit şi că nu mă amăgesc", spune Daniel, un inspector ANAF, cucerit de bucătărie.

Dar oare îl va primi? Chefii și-au pus în aplicare farmecele și au profitat de moment, spre deliciul telespectatorilor.

Un preparat neobișnuit îi îngrozește pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce au putut primi chefii pentru degustare!... A dat acul de tatuator pe cratiță, iar chefii au vrut mai mult. Concurentul și-a dat pantalonii jos: "Nu pot sa ma ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x