Antena Căutare

Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat într-o bluză mulată și „periculos” de scurtă. Ce detaliu s-a văzut

Anamaria Ijac, concurenta de la Chefi la cuțite sezonul 11, și-a surprins urmăritorii atunci când s-a pozat într-o bluză „periculos” de mulată, ce a lăsat la vedere un detaliu ce a atras imediat atenția fanilor.

colaj foto cu anamaria ijac in diferite ipostaze la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11 are numeroși urmăritori pe Instagram și TikTok | Antena 1

Anamaria Ijac a primit tunica neagră și s-a alăturat astfel echipei lui Cătălin Scărlătescu în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Încă din audiții, concurenta a impresionat chefii nu doar cu preparatul său, ci și cu dezvăluirile pe care le-a făcut.

Pentru cei care nu știu, aceasta este extrem de cunoscută pe TikTok, acolo unde este știută sub numele de Anica și unde clipurile sale adună zeci și chiar sute de mii de vizualizări. Unii o admiră pentru stilul său direct de a-și exprima ideile, alții pentru umor sau pentru aspectul fizic. Recent, Anamaria Ijac și-a surprins urmăritorii atunci când s-a pozat într-o bluză mulată și „periculos” de scurtă, ce a lăsat la vedere un detaliu surprinzător.

Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat într-o bluză mulată și fanii au observat imediat un detaliu inedit

Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11 se mândrește cu fizicul său de invidiat și fiecare poză a sa adună instant numeroase aprecieri și comentarii. Recent, aceasta a stârnit un val de reacții când s-a pozat într-o bluză mulată și „periculos” de scurtă, ce a lăsat la vedere un detaliu ce i-a surprins pe fani.

Citește și: Anamaria Ijac de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat alături de fetița ei. Cum arată Kasia

„Aici trebuia să fie o poză cu mâna mai aproape de buric, arătând like și un citat d-ăla celebru cu direcție spre dușmani, ceva gen “Credeaț că mam dus… dar mam antors și sunt tot cu un pas anaintea voastră!” Și urmau comentariile de la toți finii, verii, toți de la mine din sat, cu care mă mai împrumut eu de un pachet de țigări, care îmi ziceau ca-s cel mai dulce și fin caracter și sunt valoare adevarată și mondială. Dar.. așa sărăcie încă n-am ajuns! 🦭 Vă pup șmecherii mei interlopi! ❤️”, a fost mesajul publicat de Anamaria Ijac pe contul său de Instagram, în stilul umorului său caracteristic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe abdomenul concurentei de la Chefi la cuțite sezonul 11 toți au putut observa un tatuaj cu un chip de femeie. Urmăritorii acesteia au înțeles astfel că frumoasa blondină are mult mai multe tatuaje pe corp decât lasă să se vadă.

Citește și: Ce conținut are AnaMaria Ijac (Anica) pe TikTok. Postările concurentei din echipa lui Cătălin Scărlătescu strâng mii de aprecieri

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Dumitru Paul Tudosescu de la Chefi la cuțite sezonul 11 s-a pozat alături de fiul lui. Cum arată băiatul cuțitului de au... Claudia Radu de la Chefi la cuțite, schimbare radicală de look. Cum arată după ce a slăbit 60 de kilograme. Puțini au re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x