Cătălina Amarghioalei a venit tocmai de la Iași pentru a demonstra celor trei chefi că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar profesionist.
Are 29 de ani și spune că, odată intrată în bucătărie, se transformă total.
Pentru degustarea juriului, concurenta a ales o supă de iepure.
„Nu am avut o copilărie frumoasă”, a mărturisit tânăra de 29 de ani.
„Tot timpul aveam ceva de făcut în gospodărie și mama ne pedepsea dacă nu făceam ce voia. Mă trezeam la patru dimineața și trebăluiam”
Plină de emoții, Cătălina a spus că își dorește foarte mult să ajungă u bucătar bun și să lucreze într-un restaurant de renume.
„Leguma de bază aici este carnea de iepure!”, a apreciat chef Florin Dumitrescu.
„Îmi place să văd bucuria oamenilor, după ce mănâncă”, a spus Cătălina chefilor.
Deși nu s-a bucurat de aprecierea și de susținerea mamei sale, tânăra a dă dovadă de multă ambiție și perseverență.
Cu lacrimi de fericire, Cătălina a primit acordul chefilor pentru a merge mai departe în concurs!