Antena Căutare

Aromele orientale i-au făcut pe chefi să se simtă adevărați sultani! Enise Ali i-a cucerit cu preparatul său!

Și iată că a venit timpul și pentru ca în emisiune să avem parte de un iz ceva mai...oriental! O gospodină tătăroaică a venit să cucerească chefii!

Și iată că a venit timpul și pentru ca în emisiune să avem parte de un iz ceva mai...oriental! O gospodină tătăroaică a venit să cucerească chefii!

Următoarea concurentă, pe nume Enise Ali, a venit să îi impresioneze pe cei trei chefi cu un preparat de-a dreptul savuros.

Vinetele umplute au fost o altă surpriză a serii. A fost un moment cu adevărat unic, căci chef Cătălin Scărlătescu și-a adus aminte că demult a iubit o tătăroaică.

Chef Sorin Bontea se distrează de minune încercând să savureze din plin preparatul, în timp ce toarnă ayran peste vinete:

„Cum să torn, așa? Sau așa?!”

Nu doar preparatul a fost savuros, ci și glumele chefilor!

Află aici rețeta savuroasă a concurentei!

”Artistul neînțeles” i-a cucerit definitiv pe cei trei chefi cu sarmale chinezești și a primit câte un cuțit de la fieca... S-a întors în țară ca să-i cunoască personal pe cei trei chefi: ”Orice s-ar întâmpla, bucătăria este viața mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x