Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

Așa arăta chef Sorin Bontea la 18 ani când visa să devină șef de unitate. Galerie foto

Acum are 48 de ani, este tatăl a doi copii și are o carieră impresionantă în gastronomie și în televiziune. Însă în tinerețe nici nu visa la așa ceva. Întrebat ce făcea și ce gândea la 18 ani, chef Sorin Bontea a recunoscut că se aștepta să devină ”director de complex sau șef de unitate”. Unul dintre cei mai iubiți chefi din România, pe Sorin Bontea îl știm de la televizor, căci face echipă de jurați, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la "Chefi la cuțite". 

Unul dintre cei mai iubiți chefi din România, pe Sorin Bontea îl știm de la televizor, căci face echipă de jurați, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la "Chefi la cuțite".

Maestru în gastronimie, Bontea e bucătar de ani buni, însă înainte de a se decide că vrea să facă meserie din asta, avea visuri mari. La 18 ani, Sorin Bontea își dorea să devină "director de complex sau șef de unitate”.

Mai multe imagini care-l înfățișează pe când avea doar 18 ani au făcut înconjurul internetului.

„Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr“, spunea Sorin Bontea, citat de adevarul.ro.

Chef Bontea ocupă scaunul de jurat în show-ul "Chefi la cuțite", ajuns la cel de-al șaptelea sezon, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Antena 1!


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro