Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Așa arăta chef Sorin Bontea la 18 ani când visa să devină șef de unitate. Galerie foto

 
+5 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai iubiți chefi din România, pe Sorin Bontea îl știm de la televizor, căci face echipă de jurați, alături de Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la "Chefi la cuțite". 

Maestru în gastronimie, Bontea e bucătar de ani buni, însă înainte de a se decide că vrea să facă meserie din asta, avea visuri mari. La 18 ani, Sorin Bontea își dorea să devină "director de complex sau șef de unitate”.

Mai multe imagini care-l înfățișează pe când avea doar 18 ani au făcut înconjurul internetului. 

„Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr“, spunea Sorin Bontea, citat de adevarul.ro.

Chef Bontea ocupă scaunul de jurat în show-ul "Chefi la cuțite", ajuns la cel de-al șaptelea sezon, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Antena 1!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI