Așa ceva nu există! Chef Florin Dumitrescu e șocat de ceea ce vede în finală! ”Poftim? Prăjește carnea în tigaie în folie de plastic?!”

Cu ochii pe ceea ce fac cei trei concurenți ajunși în marea finală, chefii stau cu sufletul la gură. În bucătărie e forfotă mare, căci se pregătesc startere, feluri principale și deserturi, cu ajutorul minuțios al foștilor concurenți, aleși de finaliști pentru a face parte din echipa lor de final. 

Cu ochii pe ceea ce fac cei trei concurenți ajunși în marea finală, chefii stau cu sufletul la gură. În bucătărie e forfotă mare, căci se pregătesc startere, feluri principale și deserturi, cu ajutorul minuțios al foștilor concurenți, aleși de finaliști pentru a face parte din echipa lor de final.

Pe ecran se vede multă tensiune la bancurile de lucru. Chef Scărlătescu trăiește și el emoția colegilor săi, care sunt ochi și urechi pe ingrediente, pe preparate, pe plating.

Dumitrescu pare din nou șocat, asta după ce remarcă o greșeală incredibilă la unul dintre finaliștii săi. ”Poftim? Hârâială prăjește carnea în tigaie în folie de plastic?!”

Suspansul este dat și de cei care se află la masa jurizării: 12 bucătari de renume vor alege MARELE CÂȘTIGĂTOR al sezonului cu numărul patru ”Chefi la cuțite”.

Ultimele știri