Marius Bogin vine din Sebeş, este constructor şi a tăiat porcul special pentru cei trei juraţi. Aşa cum vă imaginaţi, a pregătit un platou tradiţional românesc
“Cred că o să fie pe placul lor, este cea mai tare mâncare”, spune… în timp ce pregăteşte platoul.
“Adevărul e că nu am mâncat nimic azi, aştept ceva bun şi gustos”, spune Bontea. Şi iată că dorinţa i-a fost ascultată pentru că platourile sunt pline ochi cu bunătăţi tradiţional româneşti şi un păhărel de… ţuică.
Cei trei chefi uită de jurizare şi mănâncă până nu se mai pot ridica de pe scaune. Nici Gina nu s-a putut abţine şi a luat şi ea loc la masă.
“Faptul că ai tăiat porcul special pentru noi este mare lucru. Alţii vin cu platouri franţuzeşti, alea, alea şi tu vii cu porcul”, îi spune Cătălin.
Şi tare bine a făcut pentru că primeşte TREI CUŢITE!