Chefi la cutite

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Asul din mâneca lui Bontea! Cristina ascunde un secret ce îi poate aduce marele premiu de la „Chefi la cuțite”!

 

Cristina Pavel are 40 de ani și este chef la Palatul Mogoșoaia! Datorită talentului său culinar, Chef Sorin Bontea a luat-o în echipa sa!

Energică și zâmbitoare, Cristina a vrut cu tot dinadinsul să ajungă în echipa lui chef Bontea, juratul său preferat. S-a înscris la „Chefi la cuțite” pentru a mai urca o treaptă în parcursul ei culinar.

Consideră că niciodată nu poți ști prea multe în bucătărie, de aceea este nerăbdătoare să învețe și să evolueze cu ajutorul mentorului său, ce a avut încredere în ea încă din jurizarea pe nevăzute.

Are diplomă de bucătar, iar în prezent este chef la Palatul Mogoșoaia.

Punctele sale forte sunt disciplina și savoarea specială pe care o poate da mâncărurilor tradiționale românești, dar concurenta nu se teme să își testeze imaginația, pentru a livra farfurii inedite și a câștiga concursul.

A avut propriul restaurant imediat după vârsta de 18 ani, când l-a primit cadou de la socri, însă a piedut afacerea după ce altcineva a oferit un preț mai mare pe chirie și nu și-a mai permis să plătească. Acest lucru n-a făcut-o, însă, să renunțe la bucătărit.

De asemenea, ea a dezvăluit că în urmă cu ceva timp a suferit un accident de mașină, dar nici acest lucru nu a ținut-o departe de bucătărie!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe