Chefi la cutite

Bad Angie iubește din nou! Preferata lui Scărlătescu, primul interviu alături de iubitul ei: „Totul a început de la o varză călită”

 

După o perioadă în care a fost singură şi a suferit din dragoste, Bad Angie zâmbeşte din nou! Cum a cucerit-o pe blondină, cât de serioasă este relaţia, dar şi dacă i-a făcut cunoştinţă cu băieţeul ei, am aflat chiar de la cei doi.

Bad Angie iubește din nou! Preferata lui chef Scărlătescu trăieșteo frumoasă poveste de dragoste care a început, culmea, de la porție de varză călită!

„Ne-am cunoscut pe Facebook. Am văzut o poză cu mâncare, cu varză călită, mai exact. Am dat Like și m-am gândit să întreb și bucătarul cum a făcut varza. Câteva luni mai târziu, uită-ne aici”, a povestit iubitul lui Bad Angie.

Mutatul împreună, un subiect sensibil

„Eu nu pot să mă arunc...E un subiect mai delicat, suntem maturi acum, stăm să cântărim situația”, a explicat Angie.

„Copilul meu știe de prezența lui. Nu le-am făcut cunoștință oficial. Asta o să vină de la sine”, a adăugat preferata lui Scărlătescu.

Mai multe detalii picante despre relația celor doi, în materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe