Antena Căutare

Beneficiile consumului de ceapă roșie. Stiați că printr-un consum de 5-6 porții de ceapă roșie pe săptămână, se reduce semnificativ riscul diverselor forme de cancer?

Consumați zilnic ceapă roșie si veți observa efectele benefice ale acesteia, asupra organismului!

Consumați zilnic ceapă roșie si veți observa efectele benefice ale acesteia, asupra organismului!

Ceapa roșie are un important rol asupra organismului uman, mai ales în detoxifiere, dar și în curele de slăbire.

Este un puternic antioxidant, având un rol important în prevenirea tumorilor.

Este o importanta sursă de vitamine: A, B şi C, săruri minerale, substanţe cu caracter antibiotic, dar este și un bun diuretic.

Acestea se găsesc atât în miezul cepei cât și în foile ei.

De aceea foile se folosesc la prepararea diverselor ceaiuri, benefice împotriva tusei și a răcelii, în principal.

Are rol de a calma crizele de nervi sau atacurile de panică, zdrobind o ceapă și apropiind-o ușor de nas.

Consumul de ceapă seara, asigură un somn liniștit.

Ceapa roşie, taiată rondele și înfășurată în tifon, poate calma durerile reumatice şi migrenele, asezand-o pe locurile dureroase.

Ceapa roşie este benefică şi împotriva căderii părului. Se curăţă ceapa, se dă prin răzătoare, se amestecă cu puţină apă călduţă, și se masează cu ea, pielea capului, timp de câteva minute, apoi se clatește bine și se spală cu șampon.

Supă cremă de miel după reţeta secretă a lui Chef Cătălin Scărlătescu... Chef Florin Dumitrescu a pierdut un concurent la „Chefi la cuțite”! Bătălia a fost cruntă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x