Antena Căutare

Bontea înnebunește iar de supărare! „Nu se poate așa ceva, doar atâta știe să facă?!” Cine a avut cel mai seducător preparat?

După o oră în care au făcut tot posibilul să pregătească o mâncare demnă de o cină romantică, iată că a venit și momentul jurizării!

După o oră în care au făcut tot posibilul să pregătească o mâncare demnă de o cină romantică, iată că a venit și momentul jurizării!

Cele trei echipe conduse de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține cât mai multe voturi!

Echipa neagră condusă de Scărlătescu a optat pentru un desert seducător, în timp ce echipa roșie a lui Bontea a preferat să gătească ceva pe bază de rață.

Nici echipa gri a lui chef Florin Dumitrescu nu a fost mai prejos, căci concurenții au pregătit scoici Saint Jacques pentru tinerii îndrăgostiți!

Deznodământul?

Chef Florin Dumitrescu reușește să câștige din nou!

Supărat, Bontea a început să comenteze: „Atâta știe să gătească frate! Saint Jacques”.

„Când o să bagi rozmarinul ăla în gură o să-ți tremure dinții!” Chefii fac militărie în bucătărie, concurenții înfruntă ... Apariţie de senzație! Gina Pistol, o Marilyn Monroe foarte sexy și extrem de...condimentată!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x