Antena Căutare

Bontea pleacă la luptă cu un atu: ”N-am cum să nu ajung în finală!” Penultima bătălie din acest sezon scoate colții celor trei echipe

După mult suspans, probe câștigate sau pierdute, concurenți aleși și pierduți deopotrivă, începe semifinala sezonul patru ”Chefi la cuțite”.

După mult suspans, probe câștigate sau pierdute, concurenți aleși și pierduți deopotrivă, începe semifinala sezonul patru ”Chefi la cuțite”.

Se pleacă de la egal, căci fiecare dintre chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au câștigat câte un sezon, iar acum fiecare este hotărât să-și ascută cuțitele pentru a spulbera competiția și a restabili clasamentul.

Așadar, au fost sute de concurenți, mai sunt ZECE. Patru verzi, trei portocalii și alți trei mov. Chef Bontea pornește din start cu un zâmbet mai larg: ”Wow, e prima dată când am patru în semifinală. N-am cum să nu ajung în finală!”, spune chef Sorin.

Vor fi trei proba în semifinală, una singură fiind jurizată de cei trei chefi. START!

Semifinală plină de strălucire: emoții, lacrimi și eliminări surprinzătoare! Mai este doar un pas până la finală!... Chef Scărlătescu, neglijat de Ginuța: "În toate cele trei sezoane ai intrat pe uşa aia şi îmi spuneai: "Bună s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x