Antena Căutare

BRUNCH: o „struțo-cămilă” sau „2 în 1” - mic dejun sau prânz în aceeași farfurie! Provocare supremă pentru duel!

A început o nouă bătălie, marca "Chefi la cuțite"! Și provocarea nu este una deloc ușoară. Brunch: o „struțo-cămilă” sau „2 în 1” - mic dejun sau prânz în aceeași farfurie! Provocare supremă pentru cele trei echipe!

A început o nouă bătălie, marca "Chefi la cuțite"! Și provocarea nu este una deloc ușoară. Brunch: o „struțo-cămilă” sau „2 în 1” - mic dejun sau prânz în aceeași farfurie! Provocare supremă pentru duel!

Trebuie să recunoaștem că de data aceasta, cele trei echipe au fost puse în fața unei probe cu adevărat grele.

Ce poate să fie mai greu decât să alegi și să gătești micul dejun și prânzul în aceeași farfurie? Nu e deloc ușor, dar fiecare chef a fost încrezător Totul trebuie pregătit în 75 minute, așa că lucrurile nu sunt deloc simple.

Concurenții au început imediat să mișune prin bucătărie, în încercarea de a găti cât mai bine. Chefii au degustat, iar brunch-ul unora a fost pe placul celor trei, în timp ce al altora nu i-a cucerit în niciun fel.

Farfuria Ionelei din echipa lui Chef Scălătescu a fost una dintre cea mai bună, semn de negrul i-a purtat noroc! Nici Robert nu a fost mai prejos!

Chef Bontea a riscat și a câștigat bună dispoziția adolescenților cu burgeri! Clătite „ca la mama acasă”? Nuuuuu, hambu... Belgia sau Franța? Meci la cuțite în echipa gri. Mihali Cristian George a plecat acasă! Chef Dumitrescu: cu un ochi râde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x