Antena Căutare

Bucătarul Iustin Truță a vrut totul sau nimic, la „Chefi la cuțite”! „Dacă iau două cuțite nu particip la emisiune”

Iustin Truță este bucătar și profesează de aproximativ 25 de ani. Concurentul a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 8 pentru a-și demonstra talentul și priceperea în materie de bucătărie.

Bucătarul Iustin Truță a vrut totul sau nimic, la „Chefi la cuțite”! „Dacă iau două cuțite nu particip la emisiune” Galerie
Bucătarul Iustin Truță la emisiunea „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurentul de la „Chefi la cuțite” a decis să pregătească o delicioasă rețetă de file de doradă marocan cu coriandru fresh și creveți, un preparat de care a fost extrem de mulțumit.

Încrezător în el și în forțele sale, Iustin Truță a părut că nu are emoții deloc, în timp ce a privit degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Bucătarul Iustin Truță a pregătit o rețetă specială la emisiunea Chefi la cuțite

„Nu am emoții, pur și simplu sunt foarte mulțumit de preparatul meu și trei cuțite sper să iau. Preparatul meu merită cuțitul de aur, vă spun. Dacă iau două cuțite nu particip la emisiune, e totul sau nimic”, a dezvăluit Iustin Truță.

citește și: Gina Felea i-a lăsat mască pe jurații „Chefi la cuțite” cu rețeta aleasă! „E Scufița Roșie de la Vama Veche”

Au încercat cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite” din sezonul 8 să își dea seama cine a putut găti o astfel de farfurie și din ce țară vine preparatul, dar nu au reușit.

citește și: O campioană la bikini fitness i-a speriat pe jurații „Chefi la cuțite” cu un desert „țepos”

Sătui să tot facă presupuneri, aceștia au decis că e mai bine să afle direct de la concurent detalii despre farfuria pregătită în ediția 20 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Trei salate delicioase au fost pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, la „Chefi la cuțite”... Adrian Mihăilescu a degustat și a analizat farfuriile pregătite de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, la „Chefi la cuțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x